Biografie

Mijn naam is Stephanie. Ik ben mijn hele jeugd actief geweest op het allerhoogste niveau als springruiter en heb Nederland menig keer succesvol vertegenwoordigd in de landenwedstrijden.

Topsport was 25 jaar deel van mijn leven en heeft me gevormd tot wie ik nu ben. 

Naast het beoefenen van topsport, studeerde ik Rechten en haalde in 2016 mijn Bachelor. 

In mijn onderbewustzijn besefte ik me geruime tijd dat dit niet mijn roeping was, maar ronde toch op wilskracht deze studie af. Omdat ik mijn hele leven bezig was met alles op het gebied van mijn eigen gezondheid en dat van mijn paarden, besloot ik van mijn passie mijn vak te maken. Ik koos voor de studie Integrative Nutrition en daarna volgden vele andere opleidingen en cursussen. 

Van Reiki 1, Reiki 2, Reiki Practitioner naar Energetische Massage en van de Elementenleer & Praktische Chinese geneeskunde naar Eenvoudig Gezond. Daarnaast ben ik onderlegt in Metabolic Balance, Medische Basiskennis en sta ik op het punt om de opleiding tot ademcoach af te ronden.

Ik geloof in een holistische aanpak en weet als geen ander hoe het is om een veilige setting te creëren. Ik heb een natuurlijke aanleg waar het gaat om het delen van haar ongelimiteerde liefde met mensen.

“Dit werk geeft mij zoveel voldoening. Na mijn topsport carrière vond ik het lastig om zingeving te vinden in het leven. Ik wist eigenlijk helemaal niet wie ik was en wat ik leuk vond. Ik kwam in een rollercoaster terecht en zoals ik mijn topsport heb bedreven, dook ik ook hier in met een groot doorzettingsvermogen om de beste versie van mijzelf te worden. Om alle uitdagingen met een open hart en zuivere intentie aan te gaan. Dit is een levenslang proces maar a long the way heb ik veel geleerd en deel dit graag met anderen. Hoe mooi is het als mensen helemaal ontspannen en met een glimlach van je tafel komen? Dat is een groot cadeau en ik ben elke keer weer dankbaar voor het vertrouwen dat de mensen mij toebedelen.”

(Visited 101 times, 1 visits today)