‘Reiki is onzichtbaar als de wind, maar je weet wanneer ze gewaaid heeft’

Holistic Energy Therapy

Een op maat gemaakte energetische healingsessie, waarbij verschillende technieken worden gecombineerd: Reiki, Meditatie, Energetische Massage, Soundhealing, Aromatherapie, Acupressuur en Cupping.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de Holistic Energy Therapy, klik op de knop hieronder.

Lees meer

Transformational Breathwork®

Bij deze krachtige, zelfhelende ademhalingstechniek word je begeleid om je adem als doeltreffende tool te gebruiken om het lichaam en het zenuwstelsel van emotionele ballast te zuiveren. Een techniek die op vele manieren invloed heeft op je leven.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de Transformational Breath, klik op de knop hieronder.

Lees meer

Metabolic Balance Programma

Metabolic Balance is een programma dat gericht is op jouw stofwisseling. Het brengt je gewicht, energie en hormonale onevenwichtigheden weer in balans. Aan de hand van jouw bloedwaarden wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de Metabolic Balance Programma, klik op de knop hieronder.

Lees meer
 • Holistic Energy Therapy
  €130
  90 minuten
 • Breathwork 1:1 sessie
  €160
  120 minuten. Bij deze actieve meditatietechniek begeleid ik je om je adem als krachtige tool te gebruiken om het lichaam en het zenuwstelsel van emotionele ballast te zuiveren.
  Van ademwerk is aangetoond dat het de parasympathische activiteit, hartslagvariabiliteit, en fysiologische flexibiliteit verhoogt en een van de beste hulpmiddelen is om mensen te helpen stress te beheersen en angst in welke vorm dan ook te overwinnen. Het is een krachtig hulpmiddel om de nervus vagus te activeren en de verbinding tussen hersenen en lichaam en geest te verbeteren.
 • Breathwork Traject van 5 sessies
  €750
  Traject van 5 sessies van elk 2 uur
 • Breathwork groepssessie
  Prijs op Aanvraag
 • Metabolic Balance Programma
  €925