TRANSFORMATIONAL BREATH®

Bij deze krachtige, zelfhelende ademhalingstechniek begeleid Stephanie je om je adem als doeltreffende tool te gebruiken om het lichaam en het zenuwstelsel van emotionele ballast te zuiveren. Het is een techniek die op vele manieren invloed heeft op je leven: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Door verbonden te ademen (zonder pauzes), in een vloeiende golfbeweging waarbij je vol inademt en ontspannen uit, creëer je letterlijk meer lucht en ruimte in je adempatroon en daarmee ook in je leven. Want zoals je leeft, zo adem je!

‘’ Ademen is leven’’

Transformational Breath leert je om je ademcapaciteit voluit te benutten. Beperkende ademhalingspatronen worden zichtbaar. Je leert weer om volledig te ademen, met je middenrif. Waardoor je meer energie, een betere gezondheid en meer ontspanning ervaart. De vloeiende golfbeweging door de verbonden ademhaling zorgt er tevens voor dat spanning in je lichaam vrij komt en oplost. Spanning, onderdrukte emoties en blokkades komen vrij en verdwijnen. Het is magisch om te zien dat je zonder woorden, door te blijven ademen, blokkades vrijkomen en integreren. Het maakt je vrij, krachtig en geeft zelfvertrouwen én het allermooiste is: DE ADEM HEB JE ALTIJD BIJ JE!

Van ademwerk is aangetoond dat het de parasympathische activiteit, hartslagvariabiliteit, en fysiologische flexibiliteit verhoogt en een van de beste hulpmiddelen is om mensen te helpen stress te beheersen en angst in welke vorm dan ook te overwinnen. Het is een krachtig hulpmiddel om de nervus vagus te activeren en de verbinding tussen hersenen en lichaam en geest te verbeteren.

Breathwork gaat in eerste plaats over bewustwording, alleen dat waarvan je je bewust van bent kan je doorvoelen en integreren. Door je ademhaling tijdens een ademsessie te verbinden stap je een proces in, waarbij dat wat onbewust is in jou, naar de oppervlakte kan komen. Zo kan je laag voor laag geblokkeerde energie en oude pijn loslaten. Door de geblokkeerde energie los te laten kan je levensenergie weer meer gaan stromen. Dit ademwerk brengt je in contact met dat wat je werkelijk bent; hierdoor kan je steeds meer leven vanuit authenticiteit. En het allermooiste is: de adem heb je altijd bij je.

Wat kan je verwachten van na Breathwork?

 • Je voelt je vrijer, lichter en ongelimiteerd, verlost van dieperliggende blokkades.
 • Je ervaart een diepe verbinding met jezelf en je intuïtie (je vrouwelijke energie). Je inner guidance staat “aan,” je weet welke richting je op moet, je creativiteit stroomt.
 • Je mannelijke energie is gegrond en je zet concrete actiestappen.
 • Je bent ontspannen maar vol energie.
 • Je leert weer om volledig te ademen, met een ontspannen middenrif.
 • Je hebt een sprankeling in je ogen; je straalt van binnenuit.

Hoe ziet een sessie eruit?

Een sessie duurt 2 uur (met mogelijk een half uurtje uitloop) en vindt 1:1 plaats in Amsterdam. Van tevoren ben je vrij om te delen wat je intentie is en wat er op dat moment bij je speelt. Ook legt Stephanie je uit wat je mogelijk kunt ervaren en hoe de ademtechniek werkt. Zodra je je comfortabel voelt start de sessie die bestaat uit een deel actief ademen en een rustfase waarin je helemaal mag ontspannen en genieten van het heerlijke gevoel dat je na het ademen ervaart. Ik gebruik vaak nog wat klankschalen om je nog iets dieper te laten ontspannen en andere instrumenten om je weer een beetje terug te brengen.

Na afloop is er ruimte voor sharing, coaching, en integratie van je ervaring.

Voorbereiding op een Ademsessie:

 • Zorg voor comfortabele kleding, liever zonder ritsen en knopen.
 • Geadviseerd wordt niet teveel te eten vlak van te voren.
 • Zorg dat je daarna even rustig bij kan komen en de sessie kunt integreren.

Traject van 5 sessies

Hoe dieper je duikt hoe meer je ziet.

Door regelmatig te ademen vergroot je je bewustzijn op verschillende niveaus. Tijdens dit intensieve traject kijken we hoe je de bewustzijnslagen die we tijdens de sessies hebben geopend kunt integreren en implementeren in je dagelijkse leven. Soms zal er geadviseerd worden om thuis ademoefeningen te doen of bepaalde situaties in je leven aan te kijken.

Werkelijke verandering komt van binnenuit.

Vaak zijn er meerdere sessies nodig om verschillende laagjes af te pellen en door een of meerdere blokkades heen te bewegen. Op basis van een eerste sessie kunnen we een gevoel krijgen bij wat je nodig hebt, en of het volledige traject van 5 sessies iets voor je kan zijn.

Prijzen:

 • Individuele coaching 1:1, 2 uur: €150,-
 • Traject van 5 sessies van elk 2 uur: €650,-
 • Breathwork groupsessies: Prijs op aanvraag
 • Er wordt nooit meer dan twee uur gerekend, ook als de sessie langer duurt.
 • Ademen moet voor iedereen toegankelijk zijn dus als geld een probleem is neem dan contact met Stephanie op.